Забременување

 

За бебињата и децата
Адреса:
Христо Смирненски бр.37/1-6
Скопје
1000
Македонија
Мобилен:
+38978377791
Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.Активностите на Здружението Лулка и на Клубот на родители на предвремено родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.