Растете среќни, насмеани и без грижи, бидејќи тимот на Лулка е на Ваша страна. Со едноставно регистрирање со Вашата е-маил адреса, пред Вас се открива светот на Лулка, свет на големи Очекувања, помалку Грижи, безгранична Љубов и Доверба.

web 233 feb 6Со регистрирање со Вашата е-маил адреса, добивате пристап до сите информации, едукативни и забавни содржини на Лулка, како и пристап до сите претходни изданија на нашиот електронскиот билтен. Дознајте навреме кога ќе има работилници, предавања, вежби и други активности наменети за трудници и родители.

Многу поважно, добивате можност да поставувате прашања на кои одговор ќе даде стручниот тим на Лулка, кој го сочинуваат педијатри, гинеколози и психолози. Преку програмата „Растеме заедно“ организацијата Лулка Ви овозможува прекрасно искуство во Вашата улога на родители. Се што треба да направите е да кликнете на линкот и да ја внесете вашата е-маил адреса (Unsubscribe е возможен во секое време):

Регистрација за програма „Растеме заедно“

 

Ајде да растеме заедно !  


 

 

 Pregnatol DHA MKD Lulka no2

 

 

  

ikonka

newsletter archive icon 2


Активностите на организацијата Лулка и на Платформата за поддршка на родители на предвреме родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.

 

Умбрела

 logo konceptmama