Педијатар и основач на организацијата Лулка, Др Денис Ал Кхалили повторно ќе гостува на ТВ Телма, во емисијата 0м+ со Марија. Два пати месечно во вторник, ќе разговараме за она што е значајно за здрава бременост и здрави бебиња.

Медиа планот на Лулка за 2018 година опфаќа голем број гостувања во ТВ и радио медиуми, објавување на текстови на порталите, во печатените списанија и во весниците. Во прилог на тоа е и воспоставената соработка со порталот КОНЦЕПТ МАМА

Sliki net24

 

Sliki net23


 

 

 Pregnatol DHA MKD Lulka no2

 

 

  

ikonka

newsletter archive icon 2


Активностите на организацијата Лулка и на Платформата за поддршка на родители на предвреме родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.

 

Умбрела

 logo konceptmama