(Комерцијален текст) Виолета DOUBLE CARE пелени. Се што ви треба за совршена нега на вашето бебе!

Виолета Double Care пелени! 

Се што е потребно за совршена нега на бебешката кожа. Виолета Double care пелените со eксклузивно иновативна AIR DRY технологија се специјално дизајнирани за да овозможат брза апсорпција и сува кожа на бебето. Површината на пелената е составена од меки перничиња за побрза дистрибуција на течностa и нејзина еднаква распределба по целата пелена.

Единствената технологија за апсорпција овозможува сувост на пелената и со тоа кожата на бебето долго време останува чиста, безбедна и сувa.

Светлите  и тенки материјали се направени за обезбедување на непречен проток на воздух низ пелениte и спречување на црвенило и иритација на нежната кожа на бебето.Еластичните ленти со големo растегнување се совршено прилагодени на детската кожа.При тестирање на пелените, тие се класифицирани во КЛАСА А, што претставува највисока можна оценка за овој тип на производ, со што се потврдува нивната соодветност за употреба.

Од самиот развој и создавање на мислата за реалните потреби на секое дете, пелените се признаени како безбедни и квалитетни од страна на самите корисници, но исто така и од страна на здружението на педијатри на БиХ.

Slika artikl1

 

Виолета влажни марамчиња 

Виолета влажните марамчиња се исклучително меки и  безбедни за вашето бебе. Тие се дерматолошки тестирани и не содржат алкохол или боја, па затоа се безбедни во допир со нежната детска кожа.

Како и Виолета Double care пелените, и влажните марамчиња се признаени, како од потрошувачите, така и од здружението на педијатри на БиХ, со висок квалитет и добиле сертификат и препораки што се соодветни и безбедни за употреба.

A за нежната кожа на вашето бебе од првиот ден имa Watercare влажни марамчиња со 99% чиста вода и екстракт од нордиски бобинки.

Без иритација и алергиски реакции - бебето ќе ви биде благодарно!

 

FB Baner

 


 

 

 Pregnatol DHA MKD Lulka no2

 

 

  

ikonka

newsletter archive icon 2


Активностите на организацијата Лулка и на Платформата за поддршка на родители на предвреме родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.

 

Умбрела

 logo konceptmama