Бремената Jessica Simpson седна со Ellen DeGeneres и немаше проблем да ја спoдeли темата „правење бебе“ со нејзиниот свршеник, Eric Johnson.

Пред една година, 32-годишната Jessica се појави во шоуто на Ellen DeGeneres додека беше бремена со нејзиното бебе Maxwell. „Последен пат кога те видов, седеше на овој стол и изгледаше исто вака. Што се случува?“ ја праша Ellen во интервјуто.

„ Не знам,“, одговори Jessica. „Очигледно, заштитата едноставно беше фрлена низ розорецот.“ „ Е па, мислам... добро. Честитки,“ возврати комичарката. „Среќни сме,“ додаде Jessica. „ Дефинитивно бемве крајно шокирани.“ 

Во продолжение на разговорот, Simpson продолжи да зборува за претходниот период кога ја имаше накачено тежината. „Очигледно, Eric сепак ме посакуваше,“ се пошегува таа. „Па така можам да се здебелам колку сакам, и пак да имаме иден сопруг кој ќе ме сака.“ Се шират гласини дека ќе имаат момче, па тие двајцата се зафатени со бирање имиња. Како и да е, Jessica не сакаше да  ја оддаде тајната во шоуто на Ellen.


 

 

 Pregnatol DHA MKD Lulka no2

 

 

  

ikonka

newsletter archive icon 2


Активностите на организацијата Лулка и на Платформата за поддршка на родители на предвреме родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.

 

Умбрела

 logo konceptmama