Па, така некако. 25-годишната пејачка ги прекори папараците на twitter кои ја следеле низ L.A. пред некој ден. „Папараците се за нигде!“ постираше Hilary.

„Може по цел ден да ме следат, секој ден, да заработуваат на мене следејќи ме, а не можат да фрлат една паричка во апаратот за да не добијам казна за паркирање.“ Ако мајката на малиот Luca вушност добила казна за паркирање, не изгледа дека многу се потресла. Папараците ја сликале додека таа со насмевка на лицето го хранела апаратот.


 

 

 Pregnatol DHA MKD Lulka no2

 

 

  

ikonka

newsletter archive icon 2


Активностите на организацијата Лулка и на Платформата за поддршка на родители на предвреме родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.

 

Умбрела

 logo konceptmama