Шакира ја сподели фотографијата од своите двe омилени мочиња, Пике и малиот Милан. На фотографијата, 26-годишниот тато Пике го бакнува својот син во обравчето.

Како дел од прославата на малиот Милан, преку УНИЦЕФ фановите може да донираат од 5 до 110 долари за да се помогне во спасувањето на детските животи. „Се надеваме, во негово име, дека на помалку привилегираните деца во светот ќе им бидат задоволени основните потреби преку подароци и донации“, напишаа Шакира и Пике. „Ви благодариме што го споделувате овој незаборавен миг со нас.“


 

 

 Pregnatol DHA MKD Lulka no2

 

 

  

ikonka

newsletter archive icon 2


Активностите на организацијата Лулка и на Платформата за поддршка на родители на предвреме родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.

 

Умбрела

 logo konceptmama