Слатко бебе, згоден маж и супер тело во бикини? Поранешниот супер модел на Victoria’s Secret, Gisele Bundchen докажа дека некои жени може да имаат сѐ кога прошета по плажата во Costa Rica во средата на 13ти март, во шарено бикини што открива, заедно со својата ќеркичка Vivian Lake и сопругот Tom Brady.

Среќниот пар и нивното бебе уживаа во денот на сонце за време на фамилијарните „бегство“ во Costa Rica. (Gisele и Tom исто така имаат уште две деца, Benjamin, 2, и John, 5, син на Brady од преходната врска со актерката Bridget Moynahan.) 

Витката бразилка ја носеше нејзината 3-месечна среќичка во кенгур преку рамена за време на прошеката покрај брегот, заедно со Brady,35 кој одблизу внимаваше на двете. Но, овие родители изгледа беа малку поопуштени за време на една поинаква активност додека беа на одмор. Освен што го поминуваа времето на плажа, тројката исто така возеше ATV тоа попладне, со Brad напред управувајќи го возилото, а Gisele и бебето Vivian напред, за да има што подобар поглед пред себе. Многу сме среќни што уште еднаш имавме можност да го искусиме чудото на раѓање и засекогаш ќе бидеме благодарни за можноста да бидеме родители на уште едно мало ангелче., напиша Gisele на својот Facebook Профил.


 

 

 Pregnatol DHA MKD Lulka no2

 

 

  

ikonka

newsletter archive icon 2


Активностите на организацијата Лулка и на Платформата за поддршка на родители на предвреме родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.

 

Умбрела

 logo konceptmama