Фудбалската ѕвезда и неговата неодолива ќерка поминаа некое време заедно близу нивниот дом во Лондон. Слично облечени во монтки и тениски патики, тие изгледаат фино и топло.

По престојот во Германија и Кина, David Beckham (37) се врати дома во Лондон и на 26-ти март ѝ го посвети своето време на малата Harper Beckham. Професионалецот и неговата ќеркичка цел ден се шетаа заедно низ Западен Лондон, облечени во морнарско сино и црвено за да си одговараат :) Фудбалската ѕвезда поминува многу време во Кина сега кога е нивен фудбалски амбасадор и искрено се радува за иднината на фудбалот на азиската нација. Нам ни е посебно драго што David успеал да најде време во густиот распоред за да се подружи со својата ќеркичка и да помине некое време со своето семејство.

Одвојувате ли Вие време за Вашето дете?


 

 

 Pregnatol DHA MKD Lulka no2

 

 

  

ikonka

newsletter archive icon 2


Активностите на организацијата Лулка и на Платформата за поддршка на родители на предвреме родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.

 

Умбрела

 logo konceptmama