Наши партнери се општествено одговорни компании со кои заеднички работиме на подобрување на општествените услови и олеснување на животот на граѓаните во доменот на нашето делување, со кои ја делиме нашата визија и развиваме континуирана соработка и развој.

 

Виолета DOUBLE CARE пелени
LOGO VIOLETA
FB Baner
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Геномикс Скопје
GenomiksLogoTransparent
 panoramaLogo pomala 

Еуролинк осигурување АД Скопје

 

Еуролинк осигурување АД Скопје е компанија, фомирана во 2002 и работи во сегментот на неживотното осигурување во Р. Македонија.  

Нашата мисија: http://www.eurolink.com.mk/page_content_detail.asp?ID=1&dID=2

LOGO EUROLINK2

Лидерската позиција во иновативноста е искучително важна и нераскинливо инкорпорирана во секоја пора од Друштвото.

Бизнис компонентата јакне од година во година со спроведување на стратегија која е исклучиво насочена кон едукација на населението и компаниите за бенефитите и вредноста на осигурителните решенија.

Тоа го овозможуваме преку продуктите за индивидуални лица за заштита на домот, семејството и здравјето додека за правните субјекти заштита на нивната инвестиција и труд преку осигурителни пакети за нивниот бизнис и вработените.

Преку Програмата за лојалност, континуирано се понудуваат квалитетни пакети на ризици по атрактивни цени, со цел да се создаде потреба и да се согледа значењето на нашата понуда за секој граѓанин односно бизнис во државата. Компанијата е насочена секој да добие шанса за најсоодветно осигурително решение а со тоа да генерираме позитивни чувства од процесите и нашите вработени.

Дополнително, во согласност со оваа стратегија, Еуролинк работи на градење и усовршување на продажна сила која треба да ја одрази советодавната компонента во својата работа и да работи на откривање и решавање на проблемите на луѓето преку решенијата кои ги нудиме.

Развој и пазарни успеси: http://www.eurolink.com.mk/page_content_detail.asp?ID=1&dID=3

Покрај бизнис компонентата, Еуролинк од самите почетоци преку донаторски активности го олеснува и подобрува живеењето на луѓето, а од пред 6 години, реализира активности во делот  на корпоративната општествена одговорност, со наслов “Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности” која претставува  потенцијален извор на иновативност и свежи идеи кои се наша компетативна предност а истовремено претставуваат и  инвестиција во општеството во кое работиме и живееме.

Општествена одговорност: http://www.eurolink.com.mk/page_content.asp?ID=2&fID=2 и на нашиот Фејсбук профил: www.facebook.com/eurolinkmk

Еуролинк осигурување е компанија која се наоѓа на втората позиција на пазарот за неживотно осигурување. Имаме големи амбиции а воедно и квалитетни човечки ресурси да ги оствариме зададените плановите.

LOGO EUROLINK2

 

 

 

 

 

 

URIAGE линија за нега на бебе од првиот ден 

 

LOGO URIAGE pms532C                                                                              

 

Slika kolekcija                   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 Babytol baner

 

 

  

ikonka

newsletter archive icon 2


Активностите на организацијата Лулка и на Платформата за поддршка на родители на предвреме родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.

 

Умбрела

 logo konceptmama