Патрони или поддржувачи на организацијата се сите индивидуалци, физички лица и истакнати јавни личности од општествениот живот кои со својата великодушност и филантропско делување го поддржуваат и промовираат работењето и активностите на организацијата Лулка.

 

 

 Pregnatol DHA MKD Lulka no2

 

 

  

ikonka

newsletter archive icon 2


Активностите на организацијата Лулка и на Платформата за поддршка на родители на предвреме родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.

 

Умбрела

 logo konceptmama